A Trip to "Handbjerg Marina"

Udgivet af Morten Damgaard d.

Tekst: Morten Damgaard // Foto: Alexander Buch

Rasmus Breum som har skudt de første mange serier i "A Trip to" er rejst på højskole i Silkeborg, og derfor har vores video-mand Alexander grebet kameraet. Alexander vil i fremtiden sammen med vores designer Rasmus stå for indholdet til A Trip to i fremtiden. Denne gang er turen gået til Handbjerg Marina, som ikke ligger andet end små 15 km fra vores kontor i Holstebro. 

 

 

Handbjerg Marina

Handbjerg Marina er en forholdsvis ny lystbådehavn, som blev indviet i 2014 efter mange års hårdt arbejde af en gruppe frivillige. Respekt for det. Havnen er områdets samlingssted for både lokale, sommerhusgæster og autocampere. Derudover har jeg personligt flere gange brugt Handbjerg Marina som et lille stop på cykelturen, da Café Isbåden, som er en lille café der sælger både is og kaffe nok har Danmarks bedste soft-ice. Derudover ligger Restaurant Pavillonen der  også, som er områdets nyeste spisested. Restauranten er startet op med ny forpagter i 2015 og allerede nu en kæmpe success.

 

 

Vi glæder os til at præsentere flere indlæg i serien "A Trip to" i fremtiden. De vil løbende blive publiceret her på vores "Journal" samt på vores Instagram @midtwestdk

Du kan finde vores alle vores indlæg lige her 

← Tidligere indlæg