A Trip to "Tvis Mølle"

Udgivet af Morten Damgaard d.

Tekst: Morten Damgaard // Foto: Rasmus Breum

Vi har glædet os til, at vi kunne byde jer velkommen til vores nye koncept "A Trip to". Dette er første indlæg i serien, og i kan godt glæde jer til flere med tiden. Konceptet er udviklet med en passion for, at fremhæve flotte og spændende lokationer i Midt- og Vestjylland. Naturen, arkitekturen og det historiefortællende vil blive udgangspunktet fordi de lokationer vi udvælger og besøger. De små indlæg bliver formidlet i samarbejde med den unge lokale talentfulde fotograf Rasmus Breum. 

 

 

Tvis Mølle

Vi skulle finde en location, der havde fortjent at være startskuddet på vores nye koncept, og det skulle vi ikke bruge lang tid på. Hele omdrejningspunktet for Midtwest tager udgangspunkt i naturen omkring Vandkraftsøen og Tvis Mølle. Derfor faldt valget på netop Tvis Mølle, da det er placeret i de smukkeste omgivelser tæt beliggende ved Vandkraftsøen. 

 

Tvis Mølle en historisk bygning. Rasmus der er manden bag kameraet tog afsted tidligt fra morgenstunden og fangede den omkringliggende natur i sit skarpeste hjørne.

 

 

Vi glæder os til at præsentere flere indlæg i serien "A Trip to" i fremtiden. De vil løbende blive publiceret her på vores "Journal" samt på vores Instagram @midtwestdk

Du kan finde vores alle vores indlæg lige her 


Nyeste indlæg →