Bæredygtighed, Vores fælles ansvar!

Udgivet af Morten Damgaard d.

Bæredygtighed? I sidste uge var der modeuge på programmet i København, og en af de helt store ting på dagsordenen var endnu engang bæredygtighed. Derfor vil vi i denne uges nyhedsbrev gerne belyse, hvordan vi i Midtwest, arbejder med bæredygtighed.
Hos Midtwest arbejder vi tæt sammen med vores leverandører for at skaffe de bedste materialer, som er dyrket eller produceret på en måde, der hverken skader mennesker, dyr eller miljøet. Vi bruger udelukkende 100% GOTS -certificeret økologisk bomuld fra Indien eller genbrugspolyester fra Kina.
Netop produktionen og herunder arbejdsforholdene er for os en grundsten når man snakker bæredygtighed, da det handler om de mennesker der producerer tøjet. I Midtwest arbejder vi i samarbejde med vores leverandører meget tæt sammen med Fair Wear Foundation (FWF), for at sikre alle vores medarbejderes sikkerhed og støtter vores partnere med deres Corporate Social Responsibility (CSR) tilgang.
Efter den seneste omfattende social-rapport er vores leverandører blevet tildelt 'leder'-status af FWF, hvilket bekræfter at vi viser bedste praksis på flere områder. Vi har månedlige rapporter og daglige besøg på vores partnerfabrikker, hvorfor vi konstant arbejder på at optimere forholdene endnu mere.
VI ER CERTIFICEREDE AF DE BEDSTE: Vores materialer er certificeret af de bedste af de bedste. Hver af disse ovenstående certificeringer viser, at vi arbejder på at opbygge en sund miljøpraksis med en større respekt for planeten.

 

"Der findes desværre ikke quick-fix til, hvordan vi gøre modebranchen bæredygtig over natten. Det kræver ansvar fra os alle - både brands og kunder. Vi udkommer ikke med en ny stor forårs- og efterårskollektion år efter år. I stedet arbejder vi ud fra en basis-kollektion der konstant forbedres kombineret med, at der løbende bliver lanceret nye styles. Lad os tage et fællesansvar, og sørge for at bruge og passe på det tøj vi køber."

 

- Morten, Founder af Midtwest.

← Tidligere indlægSmid en kommentar