HANDELSBETINGELSER

Midtwest ApS
Klostervej 117
7500 Holstebro
TLF: +4522915775
CVR: 37495166

 

Betaling:

Hos Midtwest har vi sikkerheden i fokus, og derfor har vi gjort det nemt og sikkert for dig at handle. På vores hjemmeside tilbyder vi følgende betalingsmuligheder: Quickpay (alle typer VISA og Mastercard) og Mobilepay.

Midtwest ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder at din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Midtwest ApS egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

 

Ombytning: 
Du kan indenfor 30 dage ombytte din(e) vare(r) til en anden størrelse gratis. Hvis du ønsker ombytte din ordre sender du blot denne ordre retur ved hjælp af det medsendte returlabel. Herudover må du meget gerne vedlægge din følgeseddel i pakken. Når vi modtager din returordre, refunderer vi  hele beløbet tilbage til din konto. Herefter lægger du en ny ordre på den størrelse/farve du i stedet ønsker. Ved denne løsning sikrer vi at det ønskede produkt er på lager, og ikke bliver udsolgt i mellemtiden. 

Returnering: 
Der er 30 dages retur- og fortrydelsesret fra den dag, du modtager dine varer. Fortryder du dit køb sender du dem blot retur med det medfølgende returlabel. Vigtigt du sender din følgeseddel/ordrebekræftelse med i pakken. Varer kan kun returneres ubrugt og i samme stand som ved modtagelsen.

 

Reklamationsret:

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i produktet.

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig brug af tøjet.

Midtwest ApS dækker altid returneringsomkostningerne.

Ved returnering kontaktes virksomheden: info@midtwest.dk

 

Kunde- & Privatlivspolitik:

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

For at du kan indgå aftale med Midtwest ApS, har vi brug for følgende oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Midtwest ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Midtwest ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Midtwest ApS er: Morten Damgaard

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Midtwest ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til info@midtwest.dk