VISIONEN

Midtwest har en vision om, at skabe en produktlinje der refererer til en livstil i blæst og regn - nærmere sagt Midt- og Vestjylland. I vores designproces er vi inspireret af naturen og personerne omkring os. Kollektionen er kendetegnet på æstetik, stilrenhed og dansk håndværk med et touch af outdoor.

 

HISTORIEN

"Tilbage i 2015 kastede jeg mig som 13-årig ud i et vaskeægte iværksættereventyr fra mit lille drengeværelse i hjertet af Midt- og Vestjylland. Det startede med en drengedrøm om, ikke bare at designe mit eget tøj, men også at dele det med andre. Med en forkærlighed for naturen og den aktive livsstil, kombineret med min passion for tøj, har det i dag udviklet sig til Midtwest. Jeg har siden samlet det stærkeste team, og drømmene er kun blevet større. Jeg håber du vil med på rejsen!"

- Morten, Stifter af Midtwest

SUSTAINABILITY

Vi har alle et fælles ansvar for bæredygtighed både store som små. Derfor betyder det meget, at vores produktions-setup netop er anerkendt indenfor top 20 i hele verden på den seneste "sustainbility-rapport". Derfor benytter vi først og fremmest kun økologisk bomuld eller genanvendt polyester til vores tekstiler. De vævede labels du ser i tøjet, er syet af genanvendelige materialer, og de trykfarver og teknikker vi benytter er miljøkorrekte.

Udover materialerne og forholdene har vi udviklet et koncept vi kalder "Make It Last", der omhandler hvordan levetiden for tøjet kan forlænges, hvilket vi tror er noget af det aller vigtigste for miljøet. Først og fremmest producerer vi i den fineste kvalitet, der gør at farve, tryk og pasform holder vask efter vask. Derudover indeholder konceptet videoer og guides, der inspirerer vores forbrugere til hvordan de kan forlænge levetiden på deres gaderobe. Vores kunder og følgere vil blive præsenteret for alt fra vaske-guides til hvordan den lokale skrædder kan reparere dit tøj.

PRODUKTION

Vores tekstiler bliver produceret i udlandet igennem et tæt samarbejde med os. Vi har et ansvar både i forhold til materialerne vi benytter, og ikke mindst de mennesker der dagligt producerer tøjet. Vi sætter pris på dansk håndværk, og derfor bliver alt skrædderarbejde, tryk, broderi m.m. lavet i Midt- og Vestjylland. Sidst men ikke mindst bliver alt tøj kvalitetstjekket inden afsendelse.

TEAMET

Vi er en flok Midt- og Vestjyder med hver vores spidskompetencer, der hver dag arbejder hårdt på vores fælles drømme. Derudover er det os du ser her, der har designet tøjet, taget billederne/videoerne, udviklet hjemmesiden, taget telefon og til sidst pakket og sendt din ordre med et håb om, at du har haft en god oplevelse ved at handle med os.

Vil du med på rejsen?

Vi har ikke nogle ledige stillinger lige nu, men du er altid mere end velkommen til, at sende os en uopfordret ansøgning til morten@midtwest.dk, hvis du vil med på rejsen her i Midtwest.