MIDTWEST

Midtwest har en vision om, at skabe en produktlinje der refererer til en livstil i blæst og regn - nærmere sagt Midt- og Vestjylland. I vores designproces er vi inspireret af naturen og personerne omkring os. Kollektionen er kendetegnet på æstetik, stilrenhed og dansk håndværk med et touch af outdoor.


HISTORIEN

"Tilbage i 2015 kastede jeg mig som 13-årig ud i et vaskeægte iværksættereventyr fra mit lille drengeværelse i hjertet af Midt- og Vestjylland. Det startede med en drengedrøm om, ikke bare at designe mit eget tøj, men også at dele det med andre. Med en forkærlighed for naturen og den aktive livsstil, kombineret med min passion for tøj, har det i dag udviklet sig til Midtwest. Jeg har siden samlet det stærkeste team, og drømmene er kun blevet større. Jeg håber du vil med på rejsen!"

- Morten, Stifter af Midtwest

BÆREDYGTIGHED

"Der findes desværre ikke quick-fix til, hvordan vi gøre modebranchen bæredygtig over natten. Det kræver ansvar fra os alle - både brands og kunder." - Morten, Midtwest

Tryk på knappen herunder og læs mere om materialer, certificeringer, arbejdsforhold m.m.

PRODUKTION

Vores tekstiler bliver produceret i udlandet igennem et tæt samarbejde med os. Vi har et ansvar både i forhold til materialerne vi benytter, og ikke mindst de mennesker der dagligt producerer tøjet. Vi sætter pris på dansk håndværk, og derfor bliver alt skrædderarbejde, tryk, broderi m.m. lavet i Midt- og Vestjylland. Sidst men ikke mindst bliver alt tøj kvalitetstjekket inden afsendelse.

TEAMET

Vi er en flok Midt- og Vestjyder med hver vores spidskompetencer, der hver dag arbejder hårdt på vores fælles drømme. Derudover er det os du ser her, der har designet tøjet, taget billederne/videoerne, udviklet hjemmesiden, taget telefon og til sidst pakket og sendt din ordre med et håb om, at du har haft en god oplevelse ved at handle med os.


VIL DU MED PÅ REJSEN?

Midtwest er i en god og sikker udvikling, som gør, at vi løbende søger nye talenter til vores unge, ambitiøse hold. Vi har ingen ledige stillinger lige nu, men er altid åben overfor en uopfordret ansøgning.

Skal sendes til morten@midtwest.dk.