HEJ!

Morten & Rasmus

Vi ser normalt os selv som værende ret ydmyge, men nu har du jo givet udtryk for, at vi skal lære hinanden bedre at kende – og den er vi helt med på.

Når jeg skriver vi, så mener jeg mig, Morten, og min gode ven, Rasmus. Regn og blæst har for os begge været en naturlig del af vores hverdag. Derfor skulle vi ikke kigge langt, da vi tilbage i 2015 var på jagt efter inspirationen til det brand, du lige nu kigger på, nemlig Midtwest.

Vi har selvfølgelig fundet flere gode kilder til inspiration sidenhen. Mens Rasmus er dybt opslugt af diverse japanske magasiner og niche-instagram-sider, har jeg samtidigt haft kigget på de smukke omgivelser vi befinder os i, og de spændende mennesker vi begår os med. Det kan du måske også allerede nu nikke genkendende til.

Vi håber jo, at vores nu nye bekendtskab holder ved. Ligesom vi håber, at dit forhold til en af vores trøjer holder ved. Bæredygtighed er nemlig noget, både Rasmus og jeg går op i. Vi kan ikke komme udenom, at det bedste for os alle sammen er, at vi bruger vores tøj længst muligt. Derudover skal du selvfølgelig heller ikke tænke på, hvorvidt tøjet er bæredygtigt produceret – den beslutning har vi allerede taget for dig.

Vil det virke forkert at skrive på gensyn? Vi håber i hvert fald ikke, at det her er det sidste, vi ser til hinanden. Måske det vil hjælpe at få sat ansigt på? I så fald, kan du møde os virtuelt lige herunder.

Sig hej til,

MORTEN

Sig hej til,

RASMUS