ENDNU ET TØJ BRAND?

En opsamling på bæredygtighed

Vi kan godt forstå, at du sidder med tanken – den har naturligvis også strejfet os. Har vi virkelig behov for endnu et tøjmærke?  Derfor har bæredygtighed allerede fra starten været en hel naturlig samtale for Rasmus og jeg at tage. Her blev vi hurtige enige om, at vi ikke er fejlfrie, og at vi fortsat har noget at arbejde imod. Derfor har vi sammen valgt at sætte os ned over en kop kaffe og gøre status over situationen. Hvor langt er vi egentlig? Læs med og se, hvad vi er nået frem til.

DE GODE VALG?

Vores overvejelser

Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe nogle gode valg. Derfor har vi forsøgt at give dig et venskabeligt skub i en bæredygtig retning ved at tage en beslutning eller to på dine vegne. Alle vores produkter er produceret under miljømæssige- og socialt bæredygtige forhold. Dette opnår vi gennem et tæt samarbejde med lokale- og internationale samarbejdspartnere.

FRAGTEN ER PÅ VORES REGNING

Vi er overbevist om, at du ligesom os vil synes om vores tøj. Derfor skal fragten selvfølgelig ikke være noget benspænd.

RETURNERING? DET KAN JO SKE

Det er vigtigt for os, at du finder den helt rigtige trøje. En du kan bruge igen og igen. Derfor vil vi hellere, at du returnerer den, hvis den ikke er lige i skabet.

VI SÆTTER PRIS PÅ GODE OPLEVELSER

Vi er selv glade for at komme i vores lokale forretninger og hilse på. Derfor vil vi heller ikke frarøve dig muligheden. Find os i Munk Store butikkerne.